Hey people! Nå sitter jeg her med lekseeeeer, credz to me. Skal på trening om en time, også skal jeg hjem og rydde og gjøre enda mere lekser. Velkommen til mitt utrolig spennende liv, dere! Not. Vi snakkes!


Dag 8 av 365

Noen ønsker til bloggen? - feks. video, outfits.. osv

Mye lekser?
Fra og med i morgen av, som sagt skal jeg og Madicken skjerpe oss grundig. Vi skal blogge 3-4 ganger om ikke mere daglig. Vi snakkes i morgen, søte lesere!


Litt random! Dag 6 av 365

Kommer du til å lese bloggen vår fremover?
Hallo. Vet vi suger til å blogge, MEN det har ikke vært tid. DET SKAL BLI BEDRE


Bildet er tatt i sommer!, ikke redigert!

-madicken
I sarpsborg regner det, er egentlig ganske deilig å sitte inne på rommet sitt der hvor det er varmt, se på tv, drikke kakao og sitte på pc'en mens du hører regnet plaske på ruten din og ned i bakken! Vi glemte dag 3 i går, eller vi glemte den ikke, men vi rakk ikke noen av oss. I morgen skal vi lage en video som vi skal vise til klassen. Haha, blir artig!


Sony a390 - uredigert - 55mm - dag 3 av 365


Sony a390 - uredigert - 55mm - dag 4 av 365

Liker du regn?
Hei folkens! Sorry for dårlig blogging, men det har vært mye av treninger, lekser og prøver. Vi skal skjerpe oss. Madicken var å kjøpte seg ny pc istad, så dere får blogging av ho senere :-) Nå skal jeg fortsette med 365 dager, også skal jeg notere litt til norsk stil i morgen. God kveld!


Sony a390 - 18-55mm - uredigert - day 2/365

Hva synes du om bildet?
-marte
Hei! Nå skal vi starte med "365 days" Så da bare begynner vi med dag 1 nå!

 Sony a290 - objekt sigma 70-300mm F4-5.6 - uredigert, bare skrifta.


Hva syns du om bildet?
-madicken♥


hits