Hey. Idag har det vanlige skjedd, skole, lekser, chill! Men heldigvis ikke trening. Det blir nok mer blogging etterpå. Jeg og Mari ksal se på Marte trene idag, så det blir nok ikke blogging før i kveld. Men Her er Bildet for Day 7


ikke redigert.

Hva syns du om bildet?
-madicken♥
Hallo. Vet vi suger til å blogge, MEN det har ikke vært tid. DET SKAL BLI BEDRE


Bildet er tatt i sommer!, ikke redigert!

-madicken
Vi har blitt enige om at vi KAN være sløve med å blogge denne uken, siden vi skal begynne ORDENTLIG til helga, vi bare blogger nå for også ha en litt bra start når vi begynner ordentilig. Så selvom vi ikke blogger så bra denne uken, så skal vi begynne til helgen. Vi skal da blant annet svare på spørsmålsrunden, så dette blir siste frist. Bare trykk HER om du lurer på noe mere! Så hva vil dere ha her på bloggen når vi begynner ordentlig?


Hehe, det eneste jeg hadde nå!

Så, hva vil dere ha?
-marte
Hallo! Idag har det ikke vært så mye blogging, fordi jeg har vært borte i hele dag og Marte har vært på trening! Det skal bli bedre! Men vi kommer nok til og svare på >spørsmåls runden< på lørdag! Og det blir kanskje en må-gjøre-video, vi får se.


Haha, veldig gammet bilde! det er køød, for de som lurte!


Har du det travelt?
-madicken♥
Madicken skulle egentlig blogge, men hun er ikke på pc'en og tar heller ikke telefonen, HO ASSA! Menmen, da får jeg bare si at jeg skal legge meg i senga å øve litt på musikkprøve, som vi skal ha i morgen. Dere får kose dere resten av kvelden, alle sammen. Så snakkes vi i morgen.


Fra i sommer.

Har dere mye prøver?
-Marte
Da setter vi i gang en spørsmålsrunde, spørr om hva som helst i dette innlegget. Vi svarer neste uke en gang, eller noe. Dere kan spørre om hva vi bruker av fotoutstyr til hva favorittmaten vår er, så da er det bare å sette i gang. Vi håper jo på å få en del kommentarer, vi kan jo si det sann at om vi får over 15 kommentarer svarer vi på video.


Måtte bare ta et..

Noe dere lurer på?
Dette er den første posten på min nye blogg ;)


hits